martes, 9 de marzo de 2010


La Selecció i el CTCMC s'entrenen a les terres de l'Ebre

El passat cap de setmana, 6 i 7 de març, part de la Selecció Catalana i del Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya de Catalunya (CTCMC) van realitzar una nova concentració per preparar la temporada d'enguany.

Una trobada, realitzada al massís dels Ports, que var servir a l'equip com a preparació per a les properes cites de la Copa d'Espanya i la Copa del món. Laia Andreu (UE Vic), Anna Comet (UE Vic), Sílvia Leal (CE Solsonès), Montse Martínez (AE Diedre), Xavi Espiña (CE Guissonenc), Kiko Martí (UEC Tortosa), Marc Pagès (GEiEG), Oriol Asensio (CE Sant Vicenç), Nil Corominas (UE Vic), juntament amb els tècnics Kiku Soler i César Thovar i el massatgiste Fernando Besa van ser tots els assistents a la concentració.

A mig matí de dissabte, corredors i tècnics arribaven a Paüls (Baix Ebre), des dels seus diferents punts d'origen. De seguida ja es va començar el primer dels entrenaments previstos pel cap de setmana. Va consistir en un escalfament de 20 minuts, uns exercicis propioceptius per donar confiança a les nostres cames i un petit rodatge de 45 minuts més. Per acabar, uns estiraments.

Després de dinar, es va visionar una pel·lícula al més pur "estil Guardiola", amb la intenció de motivar l'esperit de competició i superació dels atletes.

A la tarda, una vegada feta la digestió, es va treballar la tècnica de cursa per millorar l'eficàcia i l'economia de la cursa. Seguidamentes va realitzar un fartlek per treballar la potència aeròbica i la millora del ritme de cursa. En acabar, uns estiraments i un massatge. Hem de destacar la gran tasca que va fer el massatgiste Fernando Besa recuperant als corredors després de la dura sessió. Un autèntic luxe.

Després del sopar, s'acabà de veure la pel·lícula i a dormir, per recuperar forces per l'endemà. Diumenge esperaven als corredors 3 hores de recorregut seguint el circuit de la cursa que s'organitza a Paüls, ben dirigits per Kiko Martí, membre de la Selecció i veí de la zona. Bona feina per part de tots els membres de l'equip!
A la foto es pot veure al capdavant en Kiko Martí que dirigia el grup, seguit per en Xavier Espiña, en Jessed Hernàndez i a derrera de tot jo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario